Nr.2
27 10 2009

Comunitatea in oglinda

Multumiri pentru o mana intinsa ...

Cu cateva zile in urma, oameni de la o firma din Targu Mures au gazduit un eveniment de promovare a organizatiei nostre din proprie initiativa.
La BauMax Targu Mures a fost Ziua persoanei cu nevoi speciale, transformata in ampla actiune de mediatizare a potentialului persoanei cu handicap si a serviciilor organizatiei noastre.
In urma cu alte cateva zile, oameni din Iasi, necunoscuti organizatiei noastre, au intins o mana de sprijin si ne-au oferit oportunitatea de a ne prezenta produsele unitatii protejate autorizate Util Deco, la un targ.
Pentru gestul de implicare, le adresam urmatoarea scrisoare dechisa:
Va multumim pentru invitatia pe care ne-ati facut-o si care dovedeste dorinta dumneavoastra de implicare in problemele unei categorii de oameni pentru care asistenta sociala e o conditie a existentei.
Va aducem la cunostiinta ca ati facut posibila vanzarea de obiecte realizate de persoanele cu handicap angajate la unitatea protejata autorizata Util Deco si promovarea potentialului acestor persoane.
Avand in vedere ca in aceste zile celor 19 angajati ai unitatii protejate Util Deco, care functioneaza ca sectie interna a Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania, li s-au adaugat alte 10 persoane cu handicap, sumele colectate din donatie sau vanzare sunt foarte importante pentru noi.
Consideram gestul dumneavostra unul de implicare in rezolvarea uneia dintre problemele sociale cele mai grave ale comunitatii – integrarea in munca a persoanelor cu dizabilitati – in numele beneficiarilor nostri, va multumim inca o data pentru suport si speram sa avem ocazia de a va mentiona calitatea de sustinatori in cadrul Galei implicarii sociale pe care Fundatia „Alaturi de Voi” Romania o va organiza in Targu Mures, in 3 decembrie, respectiv la Iasi, in 19 decembrie a.c.


Cu adanca consideratie,

Angela Achitei, presedinte ADV Romania

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory