Nr.4
28 04 2010

Vizita la Budapesta

 

          Fundatia “Alaturi de Voi” Romania a organizat in perioada 20-24 aprilie, o vizita de studiu in Ungaria, la organizatii care desfasoara proiecte in domeniul economiei sociale. Din delegatia romana au facut parte reprezentanti ai urmatoarelor institutii: DAC Iasi, DGASPC Iasi, Fundatia Speranta TG. Neamt, Societatea Handicapatilor Zalau si unitatea protejata autorizata Util Deco a ADV Romania.

citeste tot   
Schimb de experienta

La prima discutie din vizita noastra in Ungaria, ni s-a spus ca in Romania, legea 448/2006 este „mana cereasca”, prin faptul ca permite firmelor achizitia de produse si servicii de la unitatile protejate autorizate, in loc sa plateasca la stat „taxa pe handicap”, si eram gata sa ne bucuram la gandul ca iata, ceva e mai bun la noi acasa..

citeste tot   
Investitie in tineri

Fundatia "Alaturi de Voi" Romania a finalizat proiectul „Clubul Tinerilor – Investitie pentru viata” – finantat de BRD – Groupe Societe Generale, prin programul „Schimba un destin. Da valoare unei vieti!”.
   
Timp de un an, 25 de tineri din judetul Iasi, cu varsta cuprinsa intre 7 si 20 de ani, infectati si afectati HIV/SIDA, sau provenind din medii sociale de risc – centre de plasament, familii defavorizate socio-economic au facut parte dintr-un program de integrare scolara, profesionala si
sociala desfasurat la Clubul Tinerilor al ADV Romania.

citeste tot   
SNV 2010

 

Saptamana Nationala a Voluntariatului, editia 2010 … un eveniment in cadrul caruia ADV Iasi a incercat organizarea de activitati deosebite si de impact.  Mai exact au avut loc doua dezbateri cu studenti si profesori de la facultatile de asistenta sociala in ideea prezentarii importantei voluntariatului pentru viitorii asistenti sociali: prima dezbatere a avut loc la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” – si a fost realizata in parteneriat cu ASALT si a doua la Universitatea „Petre Andrei”.

citeste tot   
2% - semn de viata!

In data de 16 aprilie 2010, angajatii ADV Mures alaturi de voluntari au desfasurat o campanie stradala de strangere de fonduri in centrul orasului Tg. Mures.

 

[...]

 

In acest an, sloganul campaniei este „Cu 2% directionati bine, poti schimba 100.000 de destine!”, iar campania este sustinuta de Daniel Buzdugan.

citeste tot   
Initiativa 38

160 de persoane private de libertate au participat la campanii de informare in penitenciarul Miercurea Ciuc, in data de 26 aprilie 2010.  Specialistii ADV Mures  au prezentat informatii despre caile de transmitere ale infectiei cu HIV, legatura dintre HIV/SIDA si consumul de droguri si riscurile la care sunt expuse persoanele private de libertate in ceea ce priveste infectarea cu HIV.

 

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory