Nr.5
14 05 2010

ADV Romania la 8 ani

Aniversare fara ...petrecere

E greu sa faci un bilant...Ar trebui sa numeri, sa cauti printre amintirile inceputului, sa inventariezi...

Intr-un astfel de moment, poate e potrivit sa te uiti in urma, dar noi nu vom face acest lucru. Vrem sa privim inainte, si am vrea sa credem cu tarie ca vom continua ce am inceput.

(....) 

ADV inseamna o echipa de 70 de oameni care au forta inzecita de a reactiona, de a rabda, de a razbi pentru ca au un crez comun, cel al oamenilor care si-au asumat misiunea de a aduce binele si acesta este suportul nostru cel mai important.

Tocmai de aceea, la 8 ani, pariem ca vom reusi, si va invitam sa credeti in noi si in izbanda noastra.

citeste tot   
Apreciere pentru ADV Mures

ADV premianta la Targul ONG-urilor

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania a primit premiul pentru ONG-ul cel mai vizibil, cu cea mai buna relatie cu presa, in cadrul Targului ONG-urilor, desfasurat la Tg Mures in perioada 7-8 mai 2010.

Acest premiu este o incununare a eforturilor ADV Mures, de a mentine in atentie, cu ajutorul mass mediei, problematica HIV-SIDA, mai ales ca echipa de la Mures numara numai 5 angajati.

citeste tot   
Premiera pentru ADV Romania

Ziua familiei ADV

Incepand din acest an, in data de 15 mai, Fundatia „Alaturi de Voi” Romania va marca Ziua familiei ADV prin manifestari realizate in toate cele trei centre - Iasi, Constanta si Mures.
 

Hotararea organizarii, in 15 mai, a evenimentului Ziua familei ADV apartine membrilor Consiliului Tinerilor al ADV Romania, fiind validata de Consiliul Director al organizatiei. Ziua de 15 mai va ramane si sarbatoarea oficiala a fundatiei, care in acest an numara 8 ani de existenta in cele trei regiuni, prin centrele din Iasi (Moldova), Mures (Transilvania) si Constanta (Dobrogea).

citeste tot   
2% semn de viata

Doar pana in 15 mai....

Acesta este termenul limita pana la care pot fi redirectionate cele 2 procente din impozitul pe venitul global catre ADV Romania.

Detalii pe www.doilasuta.eu

 

citeste tot   
Comunitatea- familia ADV Mures

Ziua familiei ADV

Centrul Mures al Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania si bauMax Tg Mures organizeaza in data de 15 mai a.c., intre orele 10.00-14.00 Ziua familiei ADV. In caz de vreme nefavorabila, evenimentul va avea loc in incinta Promenada Mall. 

 

Alte detalii privind evenimentul se gasesc la adresa

http://www.alaturidevoi.ro/?webpage=comunicate_detalii&id=63

 

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory