Nr.8
30 09 2010

Primul pas spre economie sociala

Sanse prin economia sociala

 

 

 

Azi se finalizeaza  la Iasi cursul de formare „Primul pas spre economie sociala”, pe parcursul caruia, specialistii Fundatiei "Alaturi de Voi" Romania isi invata colegii din tara cum pot crea o sansa in plus unei persoane cu handicap, prin economie sociala 

citeste tot   
Curs de calificare

Au inceput inscrierile

                                            

citeste tot   
Sustinem asistentii personali

 

Reactia ONG-urilor vs. impasibilitatea autoritatilor  

 

Documentul de mai jos reprezinta un demers al societatii civile, facut la initiativa ADV Romania, prin care se solicita rezolvarea problemele grave care exista in plata drepturilor salariale ale asistentilor  personali ai persoanelor cu handicap grav din Romania. Documentul a fost expediat de ADV Romania prin posta la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si pe email la politicieni pentru a sustine modificarea legislatiei. Va informam ca doi dintre parlamentarii ieseni, Petru Movila si Tudor Ciuhodaru si-au afirmat intentia de a depune impreuna in cursul zilei de marti, 20 septembrie o propunere de modificare a legislatiei in conformitate cu cele mentionate mai jos. 

  

citeste tot   
Produse noi la Util Deco

 

Va invitam sa comandati noi produse de pe pagina web a unitatii protejate autorizate Util Deco - www.utildeco.ro .

 

Dintre produsele abia postate pe site remarcam: copertile de catalog, pernele multifunctionale pentru gravide si alaptat, pernele de corp, noi modele de costume de carnaval.

 

    


citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory