Nr.3
29 06 2011

Curs de formare

Initiere in antreprenoriat social

  

Maine 30 iunie 2011, este ultima zi de incriere la  cursul "Initiere in antreprenoriat social", care va avea loc in perioada 14-18 iulie 2011, la Constanta, in organizarea Fundatiei "Alaturi de Voi" Romania .

Obiectivul principal al cursului il constituie incurajarea spiritului antreprenorial, a creativitatii si inovarii in randul tinerilor, prin abordarea unor subiecte precum: conceptul de antreprenoriat, legislatia in domeniul antreprenoriatului, profilul antreprenorului, comunicarea interpersonala, idei de afaceri, surse de finantare a unei afaceri si

citeste tot   
Economie sociala

A IIa editie a TNUP

 

ADV Romania  organizeaza la Constanta, in perioada 26 - 29 august 2011, cea de-a doua editie a Targului National al Unitatilor Protejate. 

Scopul organizarii acestui targ este cel de a promova, intr-o modalitate business, produsele realizate de catre persoane ce fac parte din categoria grupurilor vulnerabile, inclusiv persoane cu dizabilitati in cadrul diferitelor structuri de economie sociala din Romania dar si din alte tari membre ale Uniunii Europene.
Elementul de noutate al acestei editii a Targului National al Unitatilor Protejate il reprezinta participarea unor reprezentanti din cadrul structurilor de economie sociala din Uniunea Europeana, care vor

 

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory