Nr.4
12 07 2011

Economie sociala

TNUP la a IIa editie

 

 

A fost extins pana la 15 iulie 2011 termenul de inscriere la cea de a doua editie a Targului National al Unitatilor Protejate, ce va fi organizat la Constanta (Pavilionul Expozitional), in perioada 26-29 august 2011.

 

 

Actuala editie a targului va fi structurata pe doua componente: Standuri cu produse/servicii  - vor fi amenajate 35 de standuri la care vor avea acces publicul larg, facilitandu-se astfel comercializarea produselor si Conferinta internationala de economie sociala – invitati din Romania si UE vor prezenta modele de buna practica, studii si experiente din activitatea de lobby si 

citeste tot   
Scoala de Vara

Initiere in antreprenoriat social

 

 

A X-a editie a Scolii de vara ADV Romania , un brand al organizatiei, va fi realizata in acest an pe tema antreprenoriatului social.

 

Participantii vor parcurge pasii dezvoltarii unei afaceri, vor identifica surse de finantare pentru ideile lor, vor contura profilul antreprenorului de succes si vor afla prevederile legislative specifice domeniului. Toate aceste informatii vor fi sustinute de aplicatii practice, studii de caz si prezentari ale unor povesti de succes, inclusiv a modelului ADV Romania in 
 

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory