Nr.5
04 08 2011

Emis de Biroul de presa ADV Romania

Editii speciale ale Newsletterului ADV Romania

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania ca organizator principal al Targului National al Unitatilor Protejate (26-29 august 2011, Constanta) va expedia saptamanal, in acesta luna, editii speciale ale Newsletterului ADV Romania, pentru a tine la curent cititorii cu noutatile privind evenimentul mai sus mentionat. ADV Romania considera ca astfel promoveaza atat evenimentul ajuns la a doua editie cat si domeniul economiei sociale, cu accent pe cel al unitatilor protejate autorizate.

 

Asadar, daca doriti sa aflati detalii despre Targul National al Unitatilor Protejate, cititi Newsletterul ADV Romania care in mod exceptional, va aparea in aceasta luna in fiecare zi de joi.

citeste tot   
Targul National al Unitatilor Protejate

Eveniment extrem de solicitat

Pentru Targul National al Unitatilor Protejate care se va desfasura la Constanta, in perioada 26-29 august 2011, in organizarea Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania, numarul solicitarilor a depasit cu mult asteptarile - peste 250 de aplicanti din Romania si tari ale UE au completat formularul de pe site-ul www.unitatiprotejate.ro .

 

Dupa evaluarea aplicatiilor a fost admisa participarea a 220 persoane din cadrul unitatilor protejate, atelierelor protejate, societatilor comerciale autorizate ca unitati protejate din 26 de judete din tara, municipiul Bucuresti si tari UE.

 

 

Detalii cu privire la Targul National al Unitatilor Protejate sunt afisate si pe  www.unitatiprotejate.ro  si www.socialeconomyeurope.ro .

 

 

citeste tot   
Comunicare europeana

www.socialeconomyeurope.eu

www.socialeconomyeurope.eu contine informatii generale despre proiectul  „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale”, economia sociala in Romania, legislatia existenta, evenimente de tipul Targul National al Unitatilor Protejate, precum si informatii de identificare a structurilor de economie sociala sau a posibililor colaboratori din baza de date www.unitatiprotejate.ro .

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory