Nr.6
11 08 2011

Targul National al Unitatilor Protejate

In organizare, editia a II -a

Continuam si in acest numar al newsletterului ADV sa oferim informatii proaspete cu privire la Targul National al Unitatilor Protejate, editia a doua, care se va desfasura la Constanta in perioada 26-29 august 2011, eveniment organizat de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania.

 

Detalii cu privire la Targul National al Unitatilor Protejate sunt afisate si pe www.unitatiprotejate.ro si www.socialeconomyeurope.ro .

citeste tot   
Conferinta internationala

"Politici si tendinte in dezvoltarea economiei sociale"

In cadrul Conferintei internationale "Politici si tendinte in dezvoltarea economiei sociale" , va fi lansat si Raportul de cercetare ce se va afla la baza Documentului de pozitie privind incluziunea persoanelor cu dizabilitati prin structuri de economie sociala ce va fi publicat de ADV Romania si partenerii sai, document ce va fi remis autoritatilor cu reponsabilitati in domeniu.

 

Raportul contine si rezultatele studiului realizat la nivel national, in perioada august-noiembrie 2010, in randul unui numar de 88 institutii care au dezvoltate structuri de economie sociala (ateliere protejate, ateliere de terapie vocationala, unitati protejate autorizate) si institutii/organizatii care doresc sa dezvolte astfel de structuri, privind starea structurilor de economie sociala si directiile dorite de dezvoltare.

citeste tot   
Promovarea Targului National al Unitatilor Protejate

In maniera...business

Pachetul de promovare pentru aceasta editia a Targului National al Unitatilor Protejate cuprinde difuzari de spot radio si TV in media audiovizuala locala, inainte si in timpul derularii evenimentului, machete de presa in presa locala si regionala, precum si afise de eveniment.

 

De asemenea, va fi realizat un pachet video de promovare care va fi inscriptionat si pe CD-uri si va fi postat pe site-urile partenerilor si pe cele 10 site-uri ale ADV Romania.

 

„Speram ca abordarea pe care o propunem noi pentru promovarea targului, sa fie un imbold pentru participanti de a gasi maniera „cat mai business” de expunere si de alegere a produselor compatibile cu gustul cumparatorului, astfel incat, in afara discutiilor profesionale care vor fi sigur, foarte interesante, la finalul evenimentului sa existe si un profit financiar pentru expozanti” – a declarat d-na Angela Achitei, presedinte executiv al ADV Romania, referinde-se la organizarea targului.

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory