Nr.7
18 08 2011

Numaratoarea inversa a inceput

Doar o saptamana...

  

 

Targul National al Unitatilor Protejate organizat de ADV Romania in parteneriat cu DGPPH, Motivation Romania, DGASPC Iasi si Il Polliedro Italia va debuta peste o saptamana, tocmai de aceea, revenim si astazi cu informatii noi asupra evenimentului.

citeste tot   
Conferinta internationala

Participari internationale

 

Prezentarea de modele de buna practica in domeniul economiei sociale din UE, este sectiunea in cadrul careia sunt invitati reprezentanti ai unor structuri de economie sociala din tari din UE, ce vor detalia informatii cu privire la modele studiate de ADV Romania in cadrul vizitelor din proiect.

 

Modelul italian, considerat unul bine reglementat legislativ va fi reprezentat de dna Alessandra Garavani, presedinte a Cooperativei Sociale „Il Poliedro” din Regiunea Umbria, care va aduce in atentia auditoriului modalitatea de functionare a cooperativelor sociale, reglementarile 

citeste tot   
Util Deco la targ

Pregatiri la final

 

Unitatea protejata Util Deco, dezvoltata si sustinuta  de ADV Romania este la finalul pregatirilor pentru Targul National al Unitatilor Protejate, editia a IIa , 2011. Cei 30 de angajati ai Util Deco, persoane cu handicap si colegii lor au muncit din plin pentru a se prezenta bine la eveniment.

 

Noile produse sunt deja realizate si speram ca prin design, calitatea si modalitate de expunere sa atragem atentia asupra faptului ca o unitate protejata este intai un agent economic pe piata, si apoi o structura de asistenta sociala.

Intre noile produse se numara produse ale atelierelor de 

citeste tot   
Economie sociala

Experiente romanesti

 

Sigur ca pe viu, in cadrul sectiunii standuri, vor putea fi vazute rezultatele timide a le structurilor de economie sociala romanesti si credem ca vizitatorii de la standuri vor fi curiosi sa afle cat mai multe de la expozanti.

La conferinta internationala in cadrul sectiunii "Prezentarea de modele de buna practica in domeniul economiei sociale din Romania" se vor aduce informatii suplimentare care vor imbogati ceea ce vizitatorii ar putea vedea la standuri.

Integrarea in munca a persoanelor cu dizabilitati va fi abordata

citeste tot   
Dezbateri

Despre legislatie si... viitor

 

Pentru ca programul evenimentului sa  fie complet organizatorii si-au propus pe de o parte sa aduca informatii privind initialivele legislative pentru sustinerea economiei sociale in Romania cat si sa ofere publicului posibilitatea pronuntarii asupra acestor evolutii.

Tocmai de aceea a treia sectiune a conferintei e intitulata "Initiative si tendinte in legislatia romaneasca in domeniul economiei sociale"

Eduard Petrescu – consultant international programe HIV/SIDA – va prezenta in premiera rezultatele raportului de cercetare comparativa 

 

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory