Nr.8
25 08 2011

Targul unitatilor protejate

Sambata incepe evenimentul!

 

Fundatia “Alaturi de Voi” Romania anunta desfasurarea, in perioada 27- 28 august 2011, a Targului National al Unitatilor Protejate, editia a II-a, ce se va desfasura la Pavilionul Expozitional Constanta.Targul National al Unitatilor Protejate este organizat  in cadrul proiectului „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” derulat de ADV Romania, in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap - MMSF, Fundatia Motivation Romania, DGASPC Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia si co-finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 ”Promovarea incluziunii sociale”.Actuala editie a targului va reuni 220 de participanti din Romania si UE si include pe langa o expozitie cu vanzare si Conferinta internationala „Politici si tendinte in domeniul economiei sociale” .

citeste tot   
Conferinta internationala

Politici si tendinte in economia sociala

Conferinta internationala „Politici si tendinte in economia sociala” se va desfasura la Hotel Malibu Mamaia, in sala Ovidiu si este structurata pe 3 sesiuni: Prezentarea de modele de buna practica in domeniul economiei sociale din UE (27 august , orele 15.00 -17.00), Prezentarea de modele de buna practica in domeniul economiei sociale din Romania (28 august, orele 9.00 – 10.30) si Initiative si tendinte in legislatia romaneasca in domeniul economiei sociale (28 august, orele 11.00 – 13.00).Scopul conferintei internationale este alinirea la un nivel de informare comun si construirea unei opinii majoritare cu privire la directia in care ar trebui sa se dezvolte economia sociala in Romania.

Tocmai de aceea au fost capacitati ca lectori experti din UE si Romania care pot transfera din cunostiintele lor.

Prezentarea de modele de buna practica in domeniul economiei sociale din UE, este o sectiune pe care organizatorii o doresc substantiala ca informatie, mai ales pentru ca

citeste tot   
Muzeul economiei sociale

Sectiunea unitati protejate

 

La editia anterioara a Targului National al Unitatilor Protejate, in decembrie 2010 organizatorii au solicitat participantilor  cate un obiect care sa ramana pentru constituirea unui Muzeu al Economiei Sociale.Atunci ideea a fost poate ciudata, dar ADV Romania intentiona sa aiba „marturii” a parcusului in acest domeniu, a evolutiei produselor, de la cele realizate in terapia vocationala pana la cele comerciale din unitatilor protejate. 

Obiectele colectate de la prima editie sunt deja

citeste tot   
Noutati

Util Deco la targ

 

Unitatea protejata Util Deco a pregatit o oferta speciala pentru Targul Unitatilor Protejate editia a 2-a .

Produsele, prezentate in premiera, vor fi expuse la standul Util Deco si sunt deja postate pe site-ul www.utildeco.ro.

Iata cateva exemple....

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory