Nr.9
14 09 2011

Dedicatie pentru AMPOSDRU

De la Iasi la Bucuresti si ...UE!

 

Mesajul adresat de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania astazi, in conferinta de presa organizata la Sala Galbena a Prefecturii Iasi, va pleca spre Bucuresti cu sprijinul prefectului Dragomir Tomaseschi.

 

In documentul inaintat prefectului, ADV Romania si-a exprimat pozitia cu privire la Decizia nr.8 din 2011 a directorului Autoritatii de Management a POSDRU, care va duce la faliment sau executare silita majoritatea implementatorilor de proiecte cu finantare europeana pe acest program si a sugerat cateva solutii posibile. A sustinut acest demers si Cartel Alfa prin reprezentantul local.

 

Decizia mentionata si notificarea ce i-a urmat si care a fost primita de circa 3000 de implementatori de proiecte finantate prin POSDRU, modifica unilateral contractele de finantare, in sensul reducerii prefinantarii de la 30% la 10%, per total proiect, si stabileste obligativitatea de cheltuire integrala a prefinantarii intr-un termen care nu are nici cea mai mica legatura cu graficul activitatilor din proiect sau in caz contrar, de rambursare a acesteia sau a unei parti din ea.

 

Prefectul Tomaseschi a declarat public angajamentul de a trimite de urgenta catre Bucuresti documentul ADV Romania, considerand problema in discutie extrem de importanta.

citeste tot   
Din proprie experienta...

Curs de economie sociala

 

ADV Romania organizeaza in perioada 20-22 septembrie 2011, la Hotel Majestic Iasi, Cursul de economie sociala din cadrul proiectului „Primul pas spre o viata independenta”, derulat in parteneriat cu DGPPH - MMSF si DGASPC – CJ Iasi. Continutul cursului este extrem de interesant – de altfel avem liste de asteptare din partea doritorilor- fiind incluse multe informatii practice, din experienta ADV care a dezvoltat si sustine trei unitati protejate autorizate Util Deco, in care lucreaza in prezent 30 de persoane cu dizabilitati.

citeste tot   
Oferte de locuri de munca

Util Deco face angajari

 

Util Deco unitatea protejata a ADV Romania va scoate la concurs in luna septembrie 3 posturi de agenti de vanzari cu locatia Iasi, Constanta, Tg. Mures, un administrator magazin online si trei posturi de lucrator serviciu de arhivare.

 

In acest fel se creeaza noi locuri de munca ce sunt disponibile si persoanelor cu dizabilitati, chiar le incurajam pe acestea sa aplice pentru ocuparea acestor posturi.

 

Detaliile vor fi comunicate pe site-urile www.alaturidevoi.ro si www.jobdirect.ro .

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory