Nr.12
20 12 2011

Petitie activa

Politica de exterminare?

 

La finalul lunii noiembrie, Fundatia ADV Romania lansa petitia prin care sesizam politicienilor si guvernantilor faptul ca din cauza subfinantarii Programului National HIV/SIDA si a nefinantarii de programe de prevenire a transmiterii infectiei cu HIV sanatatea publica este  grav pusa in pericol. 

„Sub ochii nostri, o generatie de tineri – cea a infectatilor cu HIV din 1987-1992 din spitalele romanesti - este lipsita de speranta de viata prin neacordarea continua a ingrijirii si tratamentului.

O alta generatie de tineri – cea a potentialilor infectati cu HIV – este lasata prada ignorantei si tentatiilor neasumate responsabil, datorita lipsei de finantare pentru programe de prevenire a transmiterii infectiei cu HIV.” – se mentioneaza in petitia care este inca activa pe 

citeste tot   
Anul viitor

Insotiti-va de Util Deco!

 

Unitatea protejata autorizata Util Deco, dezvoltata si sustinta de ADV Romania, angajator care a creat 30 de locuri de munca pentru persoane cu dizabilitati in atelierele sale din Iasi, Constanta si Tg. Mures, doreste sa va fie partener si in 2012.

Util Deco a investit anul acesta in calitate si profesonalizarea lucratorilor sai in domeniile: legatorie-tipografie-multiplicare, arta mestesugareasca si pictura, organizare evenimente speciale, distributie si confectionare lumanari si a dezvoltat inca un domeniu care in acest moment are mare cautare pe piata

citeste tot   
Dezbatere de sarbatori

Legea economiei sociale

 

Mult asteptata pentru a crea cadrul legislativ in domeniu, Legea economiei sociale a fost deja postata pentru dezbatere publica pe http://www.mmuncii.ro/ro/articole/2011-12-14/proiect-de-lege-privind-economia-sociala-2414-articol.html .

Cele doua documente - Strategia si Legea economiei sociale - sunt deja comentate chiar de catre cei care au lucrat la elaborarea lor, deoarece forma supusa dezbaterii este 

citeste tot   
La multi ani!

 

Stimati parteneri si colaboratori

 
Incepand cu 22 decembrie 2011, ADV Romania intra in vacanta. Portile celor trei centre de asistenta comunitara din Iasi, Constanta si Tg Mures, precum si cele ale unitatilor protejate autorizate Util Deco se vor redeschide din data de 04.01.2012. 
 

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory