Nr.1
14 02 2012

ROPES

Un nou instrument de comunicare!

 

ADV Romania a creat centrul de resurse online www.ropes.ro pentru a va facilita accesul la informatii din domeniul economiei sociale. In afara noutatilor din domeniu, pagina web va ofera si 

citeste tot   
Util Deco in haina noua!

 

De cateva zile, site-ul unitatii protejate autorizate Util Deco a fost imbunatatit datorita investitiei facute prin proiectul „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” derulat de Fundatia ADV Romania, in parteneriat cu DGASPC Iasi, DGPPH, Fundatia Motivation Romania si Cooperativa Sociala Il Polliedro Italia. Util Deco are acum o componenta 

citeste tot   
Mamica.ro ne sustine

Am primit cu placere prima oferta de sustinere a campaniei 2% a ADV Romania din partea site-ului www.mamica.ro

Le multumim noilor nostri colaboratori si va invitam sa vizualizati articolul postat despre ADV Romania AICI.   
 

citeste tot   
Lobby si advocacy

Comisia ONG isi stabileste azi prioritatile

 

Astazi are loc o noua sedinta a Comisiei ONG din cadrul Comisiei de Dezvoltare Economica si Sociala a judetului Iasi.

Pentru astazi este propusa o discutie cu privire la lansarea la nivel national a procesului de programare a fondurilor europene destinate unei dezvoltari inteligente, incluzive si durabile 2014-2020 si a  consultarii pentru ghidurile 2.2. si 2.3.

 

Nealocarea din bugetele CL si CJ Iasi de fonduri pentru ONG-uri pentru anul 2012 mai ales ca  s-a constat ca Iasul este printre putinele care nu au astfel de capitole de buget, din zona Moldovei (ex. alocari: CL Botosani  – 92,50 mii lei, CL Bacau – 500 mii lei, CJ Bacau – 1621 mii lei, CJ Suceava – 150 mii lei).

 

Fundatia Academic─â "Idei si Fapte pentru anii 2000" si 

citeste tot   
Gratuit

Oferta curs in domeniul economiei sociale

 

ADV Romania organizeaza inca doua cursuri de formare in domeniul economiei sociale sub titlul „Primii pasi in economia sociala”. Deja a fost lansata incrierea pentru cele doua cursuri programate in perioada 20-23 martie 2012 si 11-14 septembrie 2012, la Slanic Moldova. Cursurile se adreseaza tuturor 

citeste tot   
Proiect transfrontalier

Schimb experienta

 

In perioada 1-3 februarie 2012, Util deco a fost gazda unui schimb de experienta intre tinerii beneficiari ai Fundatiilor „Alaturi de Voi” Romania si  „Ecoul Cernobilului” din Chisinau.  Detalii despre vizita puteti citi AICI.

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory