Nr.2
11 04 2012

Parteneriat pentru comunitate!

 

Comisia ONG din cadrul Consiliului de Dezvoltare Economico-Sociala a Judetului Iasi (C.D.E.S.) a carei presedintie este detinuta de ADV Romania,  va invita vineri, 20 aprilie, orele 11.00 – 13.00, la Sala Galbena a Institutiei Prefectului la o intalnire de lucru .
Evenimenul are ca scop dezvoltarea unui parteneriat eficient intre ONG-uri, autoritatile locale si parlamentari,  care sa contribuie in mod direct la dezvoltarea economica si sociala a judetului Iasi, in contextul nevoilor actuale si a planificarii fondurilor structurale pentru perioada

citeste tot   
Fondul Social European si urmatoarea perioada de programare

 

Conferinta „Fondul Social European in contextul perspectivei financiare” a fost realizata in momentul in care toata presa aducea zilnic in discutie subiectul suspendarii platilor de catre Comisia Europeana pe Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane si exista in randul implementatorilor de proiecte de acest program o unda crescanda de ingrijorare.
Fundatia „Alaturi de Voi” Romania are doua proiecte aplicate pe acest program, din care unul finalizat, iar altul in implementare, prin urmare am raspuns cu mare interes invitatiei la aceasta conferinta, in speranta ca poate dupa aproape 4 ani de schimbari in conducerea AMPOSDRU si tot felul de masuri luate peste noapte pentru cresterea gradului de absorbtie, vom afla argumente pentru a solicita in continuare

citeste tot   
2% pentru ADV Romania

 

Deseori suntem in situatia de a face alegeri privind investitiile. Va invit si de aceasta data la o astfel de alegere, sub forma unui minitest:
1. Doriti sa lasati guvernantilor posibilitatea de investi cei 2% din impozitul pe venitul global pe care l-ati virat la bugetul de stat?
Variantele de raspuns sunt fireste cele doua - DA si NU.
Daca ati raspuns DA la acest mini test, e ok...nu l-ati picat dar, sigur faceti parte dintre oamenii cu maxima incredere in cum se gestioneaza fondurile publice.
Daca ati raspuns NU...atunci avem de discutat in continuare, pentru ca e clar ca

citeste tot   
Munca in comun in ateliere!

 

8 angajati Util Deco au vizitat ateliere similare din Chisinau in cadrul unui schimb de experienta, derulat in perioada 4 – 6 aprilie ac. la Chisinau R. Moldova. Sase tineri angajati ai Fundatiei ADV Romania, insotiti de doua persoane din echipa de proiect, au avut ocazia sa cunoasca activitatea desfasurata de colegii lor de la Fundatia "Ecoul Cernobilului" in cadrul atelierelor de legatorie manuala si calculatoare.

Cele doua ateliere au fost realizate la Chisinau dupa modelul atelierelor din cadrul unitatii protejate autorizate Util Deco a ADV Romania, intr-un proiect de colaborare transfrontaliera. Initiativa asigura realizarea

citeste tot   
Primii pasi ...alaturi de ADV Romania!

 

In perioada 20-23 martie, ADV Romania a desfasurat, in statiunea Slanic Moldova, cursul de formare in domeniul economiei sociale – „Primii pasi in economia sociala”.
Cei 20 de participanti au fost reprezentanti ai ONG-urilor sau altor institutii care au ca obiect de activitate integrarea socio-profesionala a persoanelor apartinand categoriilor defavorizate, in special persoane cu dizabilitati, care au infiintate structuri de economie sociala (ateliere de terapie ocupationala / ateliere protejate / unitati protejate) sau doresc sa dezvolte astfel de programe de economie sociala.  Cursul a urmarit dezvoltarea de

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory