Nr.7
05 09 2012

Targul National al Unitatilor Protejate, editia a III-a

Fundatia ”Alaturi de Voi” Romania si partenerii sai din proiectul „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” au lansat inscrierea la Targul National al Unitatilor Protejate, editia a III-a, organizat in perioada 4 – 8 octombrie 2012, la Tg Mures, in parteneriat cu Institutul pentru Politici Publice, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si NESsT Romania.

Ca si in editiile anterioare, prin organizarea Targului National al Unitatilor Protejate urmarim crearea unei legaturi intre unitatile protejate din Romania, piata larga de consum si mediul business, astfel incat sa putem oferi imaginea completa a construirii relatiei cu clientul de toate tipurile.

Evenimentul face parte dintr-un amplu proces de dezvoltare a sectorului economiei sociale, in Romania, demarat de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania si partenerii sai din proiectul „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” – Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap – MMFPS, Fundatia Motivation Romania, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi – CJ Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia.

ADV Romania detine deja experienta in derularea de astfel de evenimente, organizand pana in prezent 2 editii ale Targului National al Unitatilor Protejate, la care au participat peste 400 de persoane, 5 cursuri de economie sociala si vizite de studiu, toate menite sa promoveze domeniul si actorii lui cei mai importanti. Sectiunile Targului National al Unitatilor Protejate

citeste tot   
Primii pasi in economia sociala

Cursul “Primii pasi in economia sociala”, organizat de Fundatia "Alaturi de Voi" Romania, va avea loc in perioada 11-14 septembrie 2012, in sala de conferinte a restaurantului Escape din Iasi, si are ca obiectiv dezvoltarea de abilitati practice in vederea infiintarii/gestionarii de servicii in domeniul economiei sociale, in special unitati protejate autorizate.

 

Cei 20 de participanti selectati sunt reprezentanti ai ONG-urilor /institutiilor care au ca obiect de activitate integrarea socio-profesionala a persoanelor apartinand categoriilor defavorizate, in special persoane cu dizabilitati si care au infiintate structuri de

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory