Nr.9
20 09 2012

Targul National al Unitatilor Protejate, editia a III-a

S-au finalizat inscrierile

 

ADV Romania anunta ca a finalizat inscrierile la a treia editie a Targului National al Unitatilor Protejate, eveniment ce se va desfasura la Tg. Mures, in perioada 4-8 octombrie 2012.
Dintr-un total de 230 de inscrisi, ADV Romania a selectat un nr. de 210 de participanti la eveniment.
La 40 de standuri, structurile de economie sociala isi vor prezenta  serviciile si produsele, atat standurile cat si celelalte dotari fiind asigurate in mod gratuit de ADV Romania.
Si la aceasta editie a targului, ca eveniment asociat, va fi realizata Conferinta „Politici si tendinte in economia sociala in Romania” la care s-au asociat ca parteneri si IPP, FDSC si NesST Romania.
Ca si la a doua editie a Targului National al Unitatilor Protejate, desfasurat in 2011 la Constanta,  ADV Romania va va tine la curent cu desfasurarea evenimentului prin expedierea newsletter-ului, in fiecare zi de joi a saptamanii.
Informatii suplimentare despre targ puteti  obtine AICI.
Targul National al Unitatilor Protejate este realizat in cadrul proiectului ”Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale”, derulat de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap – MMFPS, Fundatia Motivation Romania, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia si co-finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 ”Promovarea incluziunii sociale”.

citeste tot   
Util Deco se pregateste de targ

Colectia Zodiac

 

Unitatea protejata autorizata Util Deco lucreaza in acest moment pentru oferta speciala ce va fi prezentata la  editia a treia a Targului National al Unitatilor Protejate ce va avea loc in 4-8 octombrie a.c. la Teatrul National Tg Mures. Speram sa se bucure de succes la cumparatori produsele din colectia Zodiac ce au fost create in atelierele de arta mestesugareasca, pictura, lumanari si confectii si care vor fi expuse la stand-ul Util Deco. O parte din colectia Zodiac este deja prezentata pe magazinul online www.shop.utildeco.ro
Va facem cunostinta si cu alte „noutati” Util Deco....

citeste tot   
Noi angajari la Util Deco

Sanse noi!

 

Incepand cu 1 octombrie 2012, echipa Util Deco se mareste cu inca 7 noi locuri de munca, echipa ADV Romania ajungand astfel la 92 de salariati.
Speram ca unitatile protejate autorizate Util Deco sa isi poata dezvolta activitatea in domeniile legatorie manuala si confectii prin integrarea in echipa a inca patru persoane cu dizabilitati.
Produsele si serviciile realizate in unitatea protejata autorizata pot fi vizualizate pe www.utildeco.ro.

citeste tot   
ADV Romania partener la...

Business days

 

Fundatia ADV Romania va lua parte, in calitate de partener, la evenimentele BUSINESS DAY`S, desfasurate la Palas Iasi, in perioada 3-4 octombrie 2012.
Dna Angela Achitei, presedinte al fundatiei, unul din speakerii evenimentului, va prezenta modelul de antreprenoriat Util Deco, in integrarea in munca a persoanelor cu dizabilitati.
Business Day`s este organizat cu scopul de a dinamiza mediul de afaceri si de a oferi antreprenorilor si managerilor romani posibilitatea de a invata de la cei mai buni specialisti, analize pertinente, estimari ale trendurilor din diverse domenii, business networking, etc. Editia derulata la Iasi va pune accent pe 4 teme majore: externalizarea serviciilor, comunicare si PR, managementul resurselor umane (HR) si

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory