Nr.10
27 09 2012

Pentru un numar record de cumparatori!

Pachet substantial de promovare a evenimentului

 

Editia a IIIa a  Targului National al Unitatilor Protejate, eveniment desfasurat de ADV Romania in perioada 4-8 octombrie 2012 la Tg Mures,  beneficiaza de o componenta de promovare foarte puternica, mesajele urmand a fi transmise atat in limba romana cat si in limba maghiara, prin intermediul urmatoarelor mijloace:  spoturi audio, spoturi video,  bannere stradale, afise, flyere, roll-up-uri, mash si biciclete publicitare. Promovarea in presa scrisa se va face prin intermediul comunicatelor si machetelor de presa.
Evenimentul  poate fi urmarit si online prin accesarea paginii de internet www.unitatiprotejate.ro dar si pe pagina dedicata de Facebook. Datorita pachetului substantial de promovare, estimam o participare la targ a peste 2000 de persoane din comunitate, atelierele demonstrative fiind o modalitate de performare a evenimentului.
 
Targul National al Unitatilor Protejate este realizat in cadrul proiectului ”Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale”, derulat de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap – MMFPS, Fundatia Motivation Romania, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia si co-finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 ”Promovarea incluziunii sociale”.

citeste tot   
Noutate la targ

Ateliere de creatie demonstrative

 

In cadrul Targului National al Unitatilor Protejate,  in zilele de 5 si 6 octombrie, la Teatrul National Tg Mures , pentru a atrage un numar de vizitatori din randul tinerilor, organizam “Ateliere demonstrative”.
In spatii ce vor fi special amenajate, cateva structuri de economie sociala participante la targ vor arata publicului larg cum sunt realizate produsele comercializate la targ si chiar vor implica tineri in realizarea acestora.
ADV Romania a invitat special pentru acest moment grupe de copii de la scolile din Tg Mures, cu care organizatia noastra este partenera.
Pe parcursul celor 2 zile, vor fi organizate ateliere de : pictura, arta mestesugareasca, confectionare podoabe, origami si impletituri rachita, ceramica, recuperare/reciclare hartie, confectionare aranjamente si diverse produse decorative precum si masaj terapeutic, si speram ca pe durata unei ore de lucru vizitatorii sa deprinda cateva mestesuguri.
Imagini de la desfasurarea atelierelor demonstrative vor putea fi vizualizate atat pe www.unitatiprotejate.ro cat si pe pagina de Facebook a evenimentului.

citeste tot   
Politici si tendinte in economia sociala

Conferinta

 

Conferinta "Politici si tendinte in economia sociala in Romania", eveniment asociat Targului National al Unitatilor Protejate, se va desfasura in parteneriat cu Institutul de Politici Publice, NESsT Romania si Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.
Dorim sa aducem in spatiul de dialog nu doar specialistii din structuri de economie sociala ci si decidenti, pentru ca in perioada de transformari pe care o traversam este important ca acestia sa stie ca in Romania se face economie sociala si problemele cu care se confrunta cei care lucreaza in acest domeniu.
Din acelasi motiv, in cadrul conferintei dorim sa prezentam modele de buna practica, studii si experiente din activitatea de lobby si advocacy pentru economia sociala. 
Structurata pe trei parti - “Dezvoltarea economiei sociale in Romania”,  “Antreprenoriatul social si economia sociala – solutii alternative de ocupare in munca a persoanelor cu dizabilitati. Nevoia de reglementare in acest domeniu” si „Incluziunea prin economie sociala sau doar integrare in munca?”,  conferinta va fi un forum pe tema economiei sociale, in urma dezbaterilor urmand  a fi redactat un memorandum care va cuprinde si opiniile cu privire la Legea Economiei Sociale, in dezbatere la acest moment.
Galeria de imagini/video si prezentarile speakerilor vor fi publicate pe pagina www.unitatiprotejate.ro dupa finalizarea celei de-a IIIa editii a Targului National al Unitatilor Protejate.

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory