Nr.11
22 11 2012

Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!

Campanie ADV Romania

 

 

Funda Umana – simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA se va organiza si in acest an in data de 3 decembrie 2012, cand, intre orele 12.00 – 15.00, va invitam in Gradina Palas Iasi pentru a va prinde in lantul uman.  


Marcam astfel, printr-o actiune simbol, Ziua Mondiala de Lupta anti SIDA, aceasta a VII-a editie a evenimentului avand ca scop atat declararea solidaritatii cu persoanele care traiesc cu HIV/SIDA cat si  apelul la responsabilitatea fiecaruia in raport cu prevenirea transmiterii infectiei cu HIV.

Au confirmat participarea la eveniment peste 70 de parteneri locali si nationali. Estimam ca evenimentul se va bucura de prezenta a peste 1500 de persoane.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi si sa demonstram inca o data ca nu suntem indiferenti fata de problematica HIV/SIDA!

Detalii complete despre eveniment puteti vizualiza AICI.

citeste tot   
Mos Craciun lucreaza pentru ...ADV

  

Fiecare intalnire cu Mos Craciun realizata sub forma de petrecere la Complexul Hotelier Unirea Iasi aduce Fundatiei  ADV  Romania 10 procente din valoarea menu-urilor comandate, donatiile urmand a fi colectate in contul special al campaniei “Fii punctul meu de sprijin!”  pentru construirea unei locuinte pentru persoane cu dizabilitati.


“Initiativa a vent din partea Hotel Unirea, unul din colaboratorii mai vechi ai organizatiei noastre si astfel, pe o nevoie identificata mai demult dar la care nu gasisem o rezolvare financiara, am decis sa directionam acesti bani catre constructia de locuinte de tranzit pentru beneficiarii nostri care provin din centre de plasament si nu au o locuinta, marind astfel sansele lor de incluziune” – a declarat doamna Angela Achitei, presedinte ADV Romania.


Speram ca prin efortul mai multor actori din comunitate vom putea sa punem bazele unui nou program de asistenta pentru beneficiarii organizatiei – locuinte de tranzit.

citeste tot   
ADV la...

...Forumul Dizabnet

 

In perioada 28-29 noiembrie 2012, Fundatia ADV Romania va participa la Forumul anual al prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilitati, la Tg. Mures.

Evenimentul se adreseaza atat reprezentantilor prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilitati publici si privati, cat si reprezentantilor organizatiilor persoanelor cu dizabilitati, respectiv reprezentantilor atelierelor si unitatilor protejate.

 

In cadrul evenimentului, dna Angela Achitei va prezenta punctul de vedere al ADV Romania privind modificarea legislatiei in ceea ce priveste autorizarea unitatilor protejate si constituirea unui fond dedicat incluziunii persoanelor cu dizabilitati din taxa colectata de la angajatorii cu peste 50 de salariati care nu au angajat 4% persoane cu dizabilitati.

 

Organizatorul Dizabnet este Fundatia Alpha Transilvana, in parteneriat cu Fundatia ADV Romania, Asociatia Europeana a Prestatorilor de Servicii pentru Persoanele cu Disabilitati (EASPD) si  Institutul de Politici Publice Bucuresti.

citeste tot   
Cu Util Deco la ...”O nunta perfecta”

Lansarea unei colectii de lux

 

In perioada 16 -18 noiembrie 2012, Util Deco a participat la targul de nunti  „O nunta perfecta”, editia a VII-a, eveniment ce s-a desfasurat la Tg Mures  in incinta Promenada Mall.
Util Deco a lansat cu acest prilej colectia de lux  „Accesorii pentru nunta ta”, ce cuprinde aranjamente pentru sala – fete de masa, huse de scaune si servetele decorate cu cristale Swarovski, modele variate de carduri de masa si invitatii de nunta, pahare unicat personalizate – pictate manual si decorate cu cristale Swarovski, lumanari de nunta dantelate, albume foto tip fotocarte.


De asemenea, la standul Util Deco a fost prezentata si Casa de bani tip caleasca, produs ce poate fi inchiriat sau achizitionat la comanda, in modelul propus de noi sau personalizat la dorinta clientului.
Va invitam sa vizualizati si sa comandati obiecte din Colectia de lux pentru nunti pe pagina web a unitatii protejate autorizate www.utildeco.ro.  Produsele sunt postate si pe pagina de Facebook.


Util Deco multumeste d-nei Oana Jolobceastai pentru donatia de cristalele Swarovski facuta atelierelor noastre.

citeste tot   
Economie sociala

ADV promotor al domeniului

 

In prima jumatate a lunii noiembrie 2012, dna Angela Achitei, in calitate de speaker, a reprezentat ADV Romania la o serie de evenimente in sectorul economie sociala, dupa cum urmeaza: 

  • Ziua intreprinderilor sociale”, 7 noiembrie, Bucuresti. Evenimentul a fost organizat de NESsT iar ADV Romania a dezvaluit experienta sa in Leadership si Management. Ziua intreprinderilor sociale are ca scop evidentierea capitatii intreprinderilor sociale de a rezolva  durabil probleme sociale critice. 
  • „O piata incluziva a muncii pentru toti cetatenii Europei”, 8 noiembrie 2012, Iasi. Conferinta a fost organizata de Fundatia EuroEd in cadrul proiectului UEmploy. Dna Angela Achitei a sustinut  prezentarea „Economia sociala – model de succes in angajarea in munca a persoanelor cu dizabilitati”. Conferinta a adus in prim plan teme precum: combaterea stereotipurilor sociale cu privire la persoanele cu dizabilitati pe piata muncii, responsabilitatea sociala la nivel corporativ, valoarea diversitatii umane si a egalitatii de sanse pe piata muncii,etc. 
  • „Conferinta nationala a economiei sociale – Spre o economie a solidaritatii”, 15 noiembrie, Bucuresti. Evenimentul a fost  organizat de catre Institutul de Economie Sociala, si a pus accentul pe o 

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory