Nr.13
20 12 2012

Fii punctul meu de sprijin!

Anul acesta, ADV Romania a lansat campania „Fii punctul meu de sprijin!” care isi propune sa rezolve o nevoie stringenta a beneficiarilor sai, cei care locuiesc in prezent in centre de plasament si care trebuie sa paraseasca sistemul de protectie al copilului datorita varstei. Astfel, pentru 6 tineri seropozitivi HIV, care s-au dovedit a fi si angajati de succes in cadrul unitatii protejate autorizate Util Deco, ne-am propus sa construim 3 locuinte sociale care sa le asigure trecerea spre o viata independenta.

Fundatia a achizitionat deja terenul de 700 mp aflat in apropierea locului de munca si a demarat campania prin care sa colecteze fonduri din comunitate pentru constructie.

Avand in vedere ca spiritul Craciunului ne indeamna sa fim mai buni si sa daruim celor din jur, va invitam sa spijiniti demersul nostru si sa fiti printre primii care pun o caramida la temelia celor 3 locuinte sociale pe care dorim sa le construim!
 
Daca detineti o companie, puteti redirectiona o parte din impozitul pe profit, iar daca doriti personal sa sustineti demersul puteti redirectiona 2% din impozitul pe venitul global, ambele facilitati fiind acordate prin codul fiscal.

Pentru companii, contractul de sponsorizare si viramentul trebuie incheiat pana la finalul anului. Directionarea a 2% din impozitul pe venit poate fi realizata pana in luna mai 2013.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare si posibilitatea sustinerii prin sponsorizare a campaniei „Fii punctul meu de sprijin!” este d-na Angela Achitei, presedinte al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania - tel. 0745.609209, email: angela.achitei@alaturidevoi.ro.

citeste tot   
ADV Romania va ureaza Sarbatori Fericite!

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory