Nr.2
22 02 2013

Ziua Portilor Deschise

 

Fundatia “Alaturi de Voi” Romania  a organizat in 20 februarie 2013 „Ziua Portilor Deschise”, primind oaspeti in cele trei unitati protejate autorizate, dezvoltate si sustinute de organizatie – Util Deco Iasi, Constanta si Tg Mures.

Intentia ADV Romania a fost de a facilita transferul de experienta in ceea ce priveste organizarea si functionarea unitatii protejate si de a demonstra ca se poate face activitate economica de calitate cu angajati persoane cu dizabilitati.
Activitatea s-a adresat in special reprezentantilor institutiilor care au ca obiect de activitate integrarea socio-profesionala a persoanelor apartinand categoriilor defavorizate. [...] Produsele si serviciile Util Deco pot fi vizualizate pe magazinul on-line www.utildeco.ro. Detalii despre eveniment:

citeste tot   
Promovare

Vizite la Centru National de Economie Sociala

 

Campania ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!”  a continuat in aceasta perioada cu vizitele doamnelor Liliana Romaniuc, profesor si consilier judetean, Gabriela Vasilache – director AJOFM Iasi si a domnului Mihai Chirica, viceprimar al Municipiului Iasi.

Incercam astfel sa promovam Centru National de Economie Sociala in randul personalitatilor momentului – autoritati publice de la toate nivelele, oameni de afaceri si mass media.

 

 

  

 

 

 

 

Cei trei invitati au avut ocazia sa cunoasca indeaproape activitatea desfasurata la Util Deco, unitate protejata in care persoane cu dizabilitati angajate in munca, lucreaza in atelierele de productie – croitorie, legatorie, IT, arta mestesugareasca si pictura, iar produsele si serviciile realizate pot fi vizualizate si achizitionate pe pagina www.utildeco.ro. Iata si cateva dintre impresiile vizitatorilor:

 

 

citeste tot   
Util Deco la Expo Martisor

 

Incepand din 21 februarie a.c., aveti ocazia sa vizualizati si sa cumparati martisoare pentru cei dragi de la standul Util Deco, amplasat in corpul B al Universitatii „Al. I. Cuza” din Iasi, gazda targului Expo Martisor. 


Oferta noastra include minunate accesorii potrivite atat pentru doamne si domnisoare cat si pentru domni: martisoare lucrate manual, lumanari pictate manual, brose realizate din material vaporos, bijuterii si felicitari.  Util Deco va fi prezent la eveniment in perioadele: 21-22 februarie, 1-2 si

citeste tot   
In pregatire la Util Deco

Drogurile 'usoare' fac victime ale HIV!

 

Reteaua Romana de Reducere a Riscurilor (RHRN) desfasoara cursul "Reducerea riscurilor asociate consumului de substante noi cu proprietati psihoactive", in zilele de 25 si 26 februarie 2013 la sediul Centrului National de Economie Sociala din str. Bazinelor, nr. 5, sat Uricani, com. Miroslava, Iasi.


Cursul are ca scop sensibilizarea profesionistilor din cadrul institutiilor publice si nonguvernamentale cu privire la situatia consumului de substante noi cu proprietati psihoactive si oferirea instrumentelor necesare in lucrul cu pacienti sau clienti consumatori de droguri. Cursul este motivat  de cresterea numarului de cazuri noi de infectie cu HIV in randul grupurilor la risc, doar in 2012 fiind inregistrat un nr de 231 de astfel de cazuri.


Reteaua Romana de Reducere a Riscurilor explica aceasta situatie prin cresterea rapida intre 2010-2011 a consumului de "etnobotanice" pe cale injectabila in randul fostilor consumatori de heroina din Bucuresti, pe fondul scaderii constante a finantarilor programelor de schimb de seringi.


ADV Romania prin Util Deco este prestatorul serviciilor de organizare a evenimentului.

citeste tot   
Atelierele Iepurasului

 

In apropierea sarbatorilor pascale, Util Deco pregateste surprize pentru cei mici si cei mari deopotriva: atelier de pictura de oua din polistiren si lumanari, stand cu vanzare de produse cu specific de Paste si prezentarea ofertei de costume de serbare pentru copii.


Voluntari ADV, costumati in iepurasi, vor indruma si supraveghea copiii care vor participa la aceste ateliere de pictura ce vor fi organizate la Pallas Mall.


Parintii vor avea timp sa admire si sa cumpere produsele Util Deco-  lumanari decorative, oua pictate manual din polistiren, fete de masa cu motive de primavara, tablouri, rame foto, perne pentru gravide, perne travel, etc. Tot la acest stand, Util Deco va prezenta oferta de costume de serbare pentru copii – costume ce vor putea fi admirate in curand si pe catalogul electronic. 


Evenimentul se va desfasura in perioada 1-3 mai a.c. detalii suplimentare urmand a fi postate in curand atat pe site-urile ADV Romania cat si pe pagina de facebook a unitatii protejate.


Pana atunci, va invitam sa vizualizati AICI ce va pregateste Util Deco.

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory