Nr.10
27 11 2013

...la Iasi

 

Centrul Iasi al Fundatiei ADV Romania va organiza a VIIIa editie a Fundei Umane in data de 2 decembrie 2013, in Atrium Palas Mall. Evenimentul va avea urmatorul program:

 

• 13.00 – 13.15 – discursul organizatorilor

• 13.15 – 13.30 – prezentare situatia HIV/SIDA in Romania si in lume

• 13.30 - 13.32 – participantii vor ramane 2 minute asezati in funda, timp in care are loc un moment de reculegere pentru persoanele care au decedat din cauze legate de HIV/SIDA (moment ce va fi anuntat prin microfon)

• 13.32 - 13.50 – aprinderea de lumanari in jurul quilt-urilor

• 13.50 – 15.00 – concert "In Memoriam", sustinut de Cush Gisca la vioara si Fabio Netca la pian

• 15.00 – 15.30 – eliberarea spatiului.

 

Anul acesta, evenimentul ”Funda Umana” este finantat de catre Primaria Iasi, si cofinantat de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania prin unitatea protejata Util Deco. Parteneri principali sunt: Wink Media, Palas Mall, TVR Iasi si Ziarul de Iasi.

citeste tot   
... la Constanta

 

Centrul Constanta al Fundatiei ADV Romania va organiza Funda Umana in data de 29 noiembrie 2013, in fata City Park Mall Constanta. Evenimentul se va desfasura conform urmatorului program:

• 14.00-14.30 - distribuire materiale informative
• 14.30-14.45 - asezarea participantilor in funda, in  zona fantanii arteziene
• 14.45-14.47 - participantii vor ramane 2 minute asezati in funda, timp in care are loc un moment de reculegere pentru persoanele care au decedat din cauze legate de HIV/SIDA ;
• 14.47-15.10 - lansarea de lampioane in memoria persoanelor decedate din cauze legate de HIV/SIDA;
• 15.10-15.30 - eliberarea spatiului.

Partener principal al evenimentului este City Park Mall Constanta.

citeste tot   
... la Tg. Mures

 

Centrul ADV Mures va organiza Funda Umana in data de 2 decembrie 2013, in Piata Teatrului. Evenimentul se va desfasura dupa urmatorul program:

• 12.00-13.00 - campanie de informare despre prevenirea infectiei HIV/SIDA
• 13.00-13.30 - realizarea Fundei Umane
• 13.30-14.00 - mars comemorativ in memoria celor ce au decedat din cauze legate de HIV/SIDA.

 

Parteneri principali ai evenimentului sunt: Asociatia Benone, Organizatia Pro Karma si Primaria Tg. Mures.

citeste tot   
Solidari cu beneficiarii nostri

 

Fundatiei ADV Romania i-a fost decernata diploma de apreciere pentru asistenta acordata persoanelor cu HIV, in cadrul evenimentelor dedicate marcarii Zilei Modiale de Lupta Anti Sida, organizate de Institutul National de Boli Infectioase “Prof. Dr. Matei Bals” si Centrul Roman HIV/SIDA .

Pentru ca tema din acest an a manifestarilor dedicate Zilei mondiale de lupta anti SIDA a fost integrarea sociala, in 25 noiembrie 2013, ADV Romania a participat  la o expozitie cu vanzare in care s-a demonstrat potentialul pe care persoanele care traiesc cu HIV il au. Obiecte expuse fac parte din colectia de lux Util Deco, unitatea protejata a fundatiei, in care 35 de persoane cu dizabilitati, inclusiv HIV/SIDA lucreaza. Detalii pe www.utildeco.ro.
         

citeste tot   
Fii informat! HIV nu discrimineaza!

 

7000 de persoane infectate cu HIV pe zi in lume!

73% din cazurile noi de infectie cu HIV sunt la barbati.

Majoritatea persoanelor nou infectate in Romania, in primele 6 luni ale anului 2013, sunt heterosexuale.

In Romania, HIV se transmite mai ales prin contact sexual neprotejat si prin seringile utilizate in comun de consumatorii de droguri injectabile.

821 de romani au fost nou inregistrati ca fiind infectati cu HIV/SIDA doar in 2012. Circa 70% dintre persoanele cu HIV/SIDA din Romania sunt din grupa de varsta 15-29 ani.

Aproape 12.000 de romani sunt DIAGNOSTICATI ca fiind infectati cu HIV/SIDA .

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory