Nr.11
19 12 2013

Stimati colaboratori,


Am incheiat impreuna inca un an si sunt onorata sa va multumesc tuturor celor care ne-ati fost alaturi, celor care ati rezonat cu obiectivele noastre si ati vazut in organizatia noastra un actor al societatii civile care reprezinta interesele comunitatii.


Prin activitatea sa, ADV Romania a incercat sa sprijine cele 35 de persoane cu dizabilitati angajate in unitatea protejata Util Deco, in efortul lor de integrare in munca, si sa ofere servicii sociale si de economie sociala de maxima calitate.


Am incercat sa fim activi in planificarea strategica si modificarea legislatiei in domeniul asistentei persoanei cu dizabilitati si economiei sociale.


Am dezvoltat parteneriate in comunitatea locala, la nivel regional si national si am primit si confirmarea implicarii noastre prin invitatia de a adera la diverse grupari de ONG-uri.


In ceea ce priveste relatiile cu autoritatile publice si instututiile guvernamentale am incercat sa gasim si sa consolidam puntea de dialog pentru a oferi mai mari sanse demersurilor noastre in sprijinul beneficiarilor.

Am consolidat vechile relatii si am creat altele noi si asa vrem sa continuam si in 2014.
Va invit sa ne stati alaturi, sa construim impreuna o comunitate mai buna, mai receptiva la problemele celor aflati in nevoie.

Cu stima,
Angela Achitei, presedinte ADV Romania

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory