Nr.1
07 02 2014

Un gest simplu schimba destine

 

ADV Romania va solicita directionarea a 2 % din impozitul pe venitul global, corespunzator anului 2013, catre organizatie. Gestul  dumneavoastra  poate schimba destinele multor oameni.

Doar in cateva minute si cu o semnatura,
ajutati 36 de tineri cu dizabilitati sa-si mentina locurile de munca protejate in cadrul unitatii protejate autorizate Util Deco. Pe www.shop.utildeco.ro sunt postate produse realizate de acesti tineri!
investiti in formarea  celor 200 de persoane cu dizabilitati sau provenind  din grupuri defavorizate, in diferite meserii, in cadrul atelierelor ADV Romania.
facilitati accesul la informatii despre prevenirea transmiterii infectiei cu HIV,  pentru 100.000 de persoane – numarul mediu de vizitatori care se informeaza  de pe platforma de site-uri a ADV Romania.

citeste tot   
2 la suta pentru sansa de a munci!

 

Dizabilitatea nu exclude performanta si noi demonstram prin munca multa si profesionalism in asistenta sociala ca acesta este un adevar pentru cei 36 de angajati cu dizabilitati ai unitatii protejate Util Deco. Zi de zi, tineri provenind din grupuri vulnerabile invata lucruri noi si performeaza in meseria in care au obtinut calificare.

Va invitam sa aflati de AICI ce lucreaza persoanele cu dizabilitati in atelierele unitatii protejate, dezvoltata si sustinuta de ADV Romania.

citeste tot   
Ce am de facut?

 

Va intrebati cum sa directionati 2% din impozitul pe venitul din 2013 catre ADV Romania? E foarte simplu! Accesati www.doilasuta.eu, va informati AICI, descarcati formularele si semnati.

Daca sunteti din Iasi, Constanta sau Tg. Mures, dati-ne un telefon si venim noi sa luam formularul.

Persoane de contact: Iasi-  Alina Paduret – 0757 110 236, office.is@alaturidevoi.ro, Constanta - Mirela Ivan – 0757 110 251, office.ct@alaturidevoi.ro   si Tg Mures- Carmen Ciulea – 0265 254987, office.ms@alaturidevoi.ro .

citeste tot   
Cu doar 2 la suta salvezi vieti!

 

Infectia cu HIV nu discrimineaza si nu alege intre bogat si sarac, intre alb si negru sau in functie de limba vorbita! Nu alege dupe aceste criterii, dar are la baza, de cele mai multe ori, o alegerea  incorecta. Statisticile anului 2012 indica, la nivel mondial, un numar de aproape 6300 de persoane nou infectate, zilnic.

In Romania, incidenta HIV este foarte mare in randul tinerilor. Iata ce spun cifrele:

•  70% dintre persoanele depistate seropozitive HIV, aflate in evidenta,  au intre 15 si 29 de ani (aproximativ 7200 de persoane)
•  54% din cazurile noi, diagnosticate in 2013, provin din randul tinerilor ce au intretinut relatii heterosexuale neprotejate
HIV se transmite in acest moment in Romania mai ales prin contact sexual neprotejat. Alte cai sunt contactul cu fluidele infectate, mai ales sange, si de la mama la copil in timpul sarcinii, nasterii sau alaptarii. 

De ce ne priveste pe noi?


Este cunoscut faptul ca tinerii isi incep viata sexuala la varste fragede, si de regula considera ca lor nu li se poate intampla nimic rau. In momentul in care un tanar este diagnosticat seropozitiv HIV, realizeaza ca informatia corecta, venita la timp, l-ar fi putut salva.  Directionand 2% catre ADV Romania sprijiniti realizarea de campanii de informare despre prevenirea  transmiterii infectiei cu HIV.  Semnati chiar acum fisa de directionare a 2% catre ADV Romania!

citeste tot   
Avem declaratiile precompletate

 

Ne intereseaza timpul dumneavoastra! Prin urmare, va ajutam sa il economisiti si am postat  pe aceasta pagina cele doua formulare, 230 si 200, completate cu datele ADV Romania. Informatii suplimentare despre campanie gasiti pe www.doilasuta.eu si pe www.alaturidevoi.ro sau pe  www.facebook.com/DoiLaSuta.SemnDeViata.

citeste tot   
Va multumim pentru incredere!

Directionarea a 2% este un vot de incredere si de solidaritate cu probleme cu adevarat grave care se pot rezolva doar prin implicarea cat mai multor OAMENI.  Increderea este reciproca, prin urmare va multumim!


Le multumim si tuturor celor care anul trecut au directionat suma de 19,088 lei pentru campania "2% - semn de viata!". Fondurile obtinute sunt utilizate, asa cum ne-am angajat, pentru actiuni menite sa contribuie la incluziunea sociala a persoanelor din grupuri vulnerabile! Am fi onorati daca ne-ati vizita ateliere fie prin turul virtual fie la sediile noastre din Iasi, Constanta si Tg Mures.

 

 

citeste tot   
Despre acest e-mail

Primesti acest e-mail intrucat te-ai inregistrat ca utilizator alaturidevoi.ro si ai solicitat primirea acestor informatii. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand. Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi. Alaturidevoi.ro nu va vinde, inchiria sau oferi sub orice forma adresa ta de e-mail sau orice alta informatie cu caracter personal.

In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa newsletter@alaturidevoi.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti constant si la timp newsletter-ul.
Dezabonare/Unsubscribe, click aici. Adresa ta de email - - va fi stearsa imediat din baza noastra de date.

© Fundatia "Alaturi de Voi" Romania. Toate drepturile rezervate. Creat de Media Factory